BÜYÜKŞEHİR’DE 121 PROJE ARALIKSIZ SÜRÜYOR
 Kocaeli’nde 2004 yılından bu yana binlerce projeyi hayata geçiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, halen 121 farklı projeyi aralıksız devam ettiriyor. Kocaeli’nde hayatı kolaylaştıran, alt yapıdan üst yapıya kadar her alanda örnek oluşturan projelere imza atan Büyükşehir, Kocaeli halkının konforu ve refahı için 7/24 çalışıyor.

 

BÜYÜKŞEHİR 7/24 ÇALIŞIYOR

Büyükşehir’e bağlı birimlerden Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, Park Bahçeler ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı ile Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, hali hazırda toplam 121 adet projeyi yürütüyor. Alt ve üst yapı çalışmaları, spor salonları, köy yolları, restorasyon, kent meydanları gibi çalışmaların aralarında yer aldığı 121 proje gece gündüz demeden 7 gün 24 saat devam ediyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817