BÜYÜKŞEHİR’DE BAYRAM ÖNCESİ MEMUR PERSONELE PERFORMANS

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kurumda çalışan memur personele performans ödemesi gerçekleştirecek. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun talimatıyla bayramdan önce memurların hesabına performans primleri yatırılacak. Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş, Büyükşehir Meclis Salonu’nda düzenlenen toplantıda konuyla ilgili bilgi aktardı. 

 

HERKESE DAĞITILACAK

Genel Sekreter Yardımcısı Okumuş, ’’Büyükşehir bünyesindeki başarılı personel yılda iki defa performans primiyle ödüllendiriliyor. Bu performans primlerini tüm memur personelimiz arasında adaletli bir şekilde dağıtıyoruz. Bu ödemelerle personelimize bir nebze olsun bayram sevinci yaşattığımız için mutluyuz. Herkese bu performans primleri hayırlı uğurlu olsun’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817