banner2779
banner2752
banner2750

BÜYÜKŞEHİR’DEN 50 BİN ADET GIDA 15 BİN ADET HİJYEN PAKETİ DESTEĞİ

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs (Covid-19) salgını sebebiyle geçimini sağlayamayan vatandaşlara 50 bin adet gıda 15 bin adet hijyen paketi desteğinde bulunacak. Yardım başvuruları 01 Nisan Çarşamba (bugün) gününden itibaren Covid-19 tedbirleri kapsamında sadece www.kocaeli.bel.tr adresi üzerinden yapılmaya başlandı.

 

BÜYÜKAKIN TALİMAT VERMİŞTİ

Koronavirüs (Covid-19) vakalarında artışların görülmesiyle birlikte önlemler ve denetimler Kocaeli’de artarak devam ediyor. Bu önlemler de yalnızca iş seyahatlerini engellemekle kalmıyor, aynı zamanda işçilerin, malların ve tüketicilerin hareketini de kısıtlıyor. Ülkede yaşayan her kesimi ekonomik sıkıntılara maruz bırakan bir etki de yaratıyor bu durum. İşte bu durumda vatandaşının her zaman yanında olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın; geçimini sağlayamayan ailelere ekonomik ve sosyal denge paketleri malzemesi desteğinde bulunulacağını açıklamıştı.

 

BAŞVURULAR BUGÜN BAŞLADI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs (Covid-19) salgını sebebiyle geçimini sağlayamayan vatandaşlara gıda ve hijyen paketi desteğinde bulunacak. Yardım başvuruları 01 Nisan Çarşamba (bugün) gününden itibaren Covid-19 tedbirleri kapsamında sadece www.kocaeli.bel.tr adresi üzerinden yapılmaya başlandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Besra Yavaş 4 yıl önce

Kiracıyim üç çocuğu var eşim ücretsiz izne çıkmış hiç bir gelirim yok lütfen bize ulaşın

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751