banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Büyükşehir’den mutlu yuvalar semineri

ÖNEMLİ TESPİTLER

Büyükşehir Belediyesi personeline Mutlu Yuvalar ve Sağlıklı Nesiller İçin Yapıcı Eş Tutumları “adlı seminer verildi. Eğitmen Esma Betül Acar’ın bilimsel veriler ışığında önemli tespitlerde bulunduğu seminer Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Seminerde kadınların ve erkeklerin aile içindeki yaptığı olumlu ve olumsuz yönleri dile getirildi.

 

BİLİMSEL VERİLER IŞIĞINDA

Seminerde istatistik verilerle boşanma oranlarını katılımcılara aktaran eğitmen Esma Betül Acar evlenen çiftlerin yüzde 20’sinin boşandığını aktardı. Boşanma ve huzursuz aile ortamı konusunda toplumda görsel yayınların olumsuz etkisinin yüzde 80 oranında olduğu bilgisini veren Acar bu yayınların gerekli mercilere şikayet oranın ise çok az olduğunu ifade etti.

 

KENDİMİZİ TANIMALIYIZ

Esma Betül ACAR,  “doğru kararlar verebilmemiz için kendimizi tanımalıyız.” diyerek evliliğin ciddiyetini kavrayarak, bu kapsamda kendisi için hangi eşin doğru olduğunu bilerek evliliğe adım atılmasının çok doğru bir seçenek olacağını ifade etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826