banner2779
banner2752
banner2750

Büyükşehir’den Sertifikalı Petshop Eğitimi

 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ev sahipliğinde Ev ve Süs Hayvanı satışı yapan vatandaşlara yönelik “Petshop Sertifika Eğitimi” verilecek.Orman ve Su İşleri Bakanlığı İstanbul 1.Bölge Müdürlüğü Kocaeli Şube Müdürlüğü ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü işbirliği ile yapılacak olan eğitimle kedi, köpek, akvaryum ve diğer pek çok türde hayvanların, bakımı ve barındırılmalarına dair bilgiler aktarılacak. 27-28 Eylül tarihinde yapılacak olan eğitim, İzmit fuar içi Büyükşehir Belediyesi Sivil Toplum Merkezi’nde yapılacak.  

 

HAYVAN BAKIMI VE BARINDIRILMASI

Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dahiliye Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hüseyin Cihan’ın da görev alacağı eğitimde; Kedi ve Köpeklerin Petshoplarda Geçici Barındırma Koşulları ve Koruyucu Hekimlik, Akvaryum Balıkları, Sürüngenler, Egzotik Kuşlar ve Memeli Hayvanların Bakım ve Barındırma Koşulları hakkında bilgi verilecek. Ayrıca Ev ve Süs Hayvanlarının Korunmasına Dair Avrupa Sözleşmesi, CITES Sözleşmesi, 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu ve Hayvanları Korunmasına Dair Uygulama Yönetmeliği, Ev ve Süs Hayvanları Satış, Barınma ve Eğitim Yerlerinin Kuruluş, Açılış, Ruhsat, Çalışma ve Denetleme Yönetmeliği konuları hakkında bilgiler de aktarılacak.

 

EĞİTİM İKİ GÜN SÜRECEK

Veteriner Hizmetleri Şube Müdürlüğü ev sahipliğinde düzenlenecek eğitim 2 gün sürecek. Eğitim sonunda katılımcılara sertifika takdim edilecek. Eğitime katılmak isteyen vatandaşların, Büyükşehir Belediyesi Çözüm Masasına başvurabiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751