BÜYÜKŞEHİR’DEN TÜBİTAK TÜSSİDE İLE ORTAK PROJE

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından kurumsal yönetim sisteminin geliştirilmesine yönelik TÜBİTAK Tüsside (Türkiye Sanayi Sevk ve İdare Enstitüsü) ile ortaklaşa düzenlenen proje kapsamında, İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı tarafından Büyükşehir Belediyesi personeline eğitim verildi.

 

EĞİTİM VERİLDİ

Ortaklaşa yürütülecek programın detayları, yapılması gerekenler ve işleyiş süreci ile ilgili proje ekibine yönelik Seka Park Otel’de eğitim düzenlendi. Eğitime, Büyükşehir Belediyesi daire başkanlıklarından personel seçilerek proje ekibi oluşturuldu. Proje ekibi ilk etapta, Belediyenin mevcut personel durumunu analiz edecek, iş analizlerini ve iş tanımlarını yapacak.

 

TÜBİTAK TÜSSİDE İLE

Büyükşehir Belediyesinin kurumsal yönetim sisteminin geliştirilmesine yönelik danışmanlık ve eğitim hizmetleri alınması amacıyla TÜBİTAK Tüsside ile 02 Mart 2016 tarihinde sözleşme imzalanmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817