banner2779
banner2752
banner2750

Büyükşehir’e Çin’den davet

15-17 KASIM TARİHLERİNDE

Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Teşkilatı (UCLG) ve Dünya Metropoller Birliği (METROPOLİS) tarafından Çin’in Guangzhou kentinde 15-17 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Uluslararası Kentsel Yenilik Konferansı’na Kocaeli Büyükşehir Belediyesi de katılacak. Büyükşehir Belediyesi’nin örnek çalışmalarının da konu edileceği konferansa Büyükşehir yetkilileri de konuşmacı olarak katılacak.

 

ÇOK GEÇ OLMADAN

Basın yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Şube Müdürlüğü ve İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Zemin Deprem İnceleme Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan ‘Çok Geç Olmadan: Deprem İle Yaşamaya Alışmak’ adlı proje UCLG ve METROPOLİS tarafından büyük ilgi gördü. Bu alanda yapılan çalışmaları anlatmak üzere Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yetkilileri Çin’e davet edildi. Büyükşehir heyeti önümüzdeki günlerde davetli olarak Guangzhou kentine gidecek.

 

GUANGZHOU KONFERANSI

21. yüzyılda hızla değişen toplumsal, ekonomik ve çevresel bağlamın arka planına zıt olarak, Guangzhou Konferansı kamu sektöründe yenilikleri teşvik ederek ve şehirler ve bölgelere başarılarını paylaşmak ve yaymak için dünya çapında bir platform oluşturarak belediye performanslarının gelişimine katkıda bulunmayı amaçlıyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751