banner2779
banner2752
banner2750

Büyükşehir’i takip edin tiyatroya gidin
 Facebook takipçilerine tiyatro bileti hediye edecek. Facebook üzerinden yapılacak olan sosyal medya hesapları konulu video sunumunu beğenenler arasından yapılacak çekilişle 3 kişiye iki kişilik tiyatro bileti verilecek. Çekilişi kazanan talihliler 2 Ekim’de galası yapılacak olan “V. Frank” adlı oyunu ücretsiz izleme imkanı bulacak.

 

FACEBOOK’TA 60 BİN’İN ÜZERİNDE TAKİPÇİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, her alanda olduğu gibi sosyal medyada üzerinden de vatandaşların ihtiyaçlarına cevap veriyor. Facebook, twitter, instagram, vimeo, youtube, dailymotion ve flicker gibi sosyal paylaşım hesaplarını ile vatandaşlarla bir araya geliyor.  Sadece Facebook hesabında bulunan 60 Binin üzerinde ki takipçisi ile Kocaeli’nin ençok takip edilen Sosyal paylaşım platformu olma özelliğini taşıyor.

 

BEĞENİ VİDEOSU 15:00’TE YÜKLENECEK

Büyükşehir’in sosyal medya hesaplarını içeren görsel, bugün saat 15:00’te facebook üzerinden paylaşılacak. Video görselini yarın saat 20:00’ye kadar beğenenler arasında çekiliş yapılacak. Çekilişe katılanlar arasından 3 kişiye ikişer kişilik V. Frank oyununa bilet verilecek. Paylaşılan video görselinde Büyükşehir Belediyesi’nin facebook, twitter, instagram, vimeo, youtube, dailymotion ve flicker gibi sosyal paylaşım hesaplarının adresleri yer alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751