Büyükşehir’in altın karatecileri
  

Geçtiğimiz yıl, ulusal ve uluslararası müsabakalarda 33 derece elde eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un karatecileri, yeni yıla da hızlı başladı. Karate Federasyonu’nun 2014’teki ilk büyük organizasyonu olan Türkiye Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Şampiyonası’na 49 ilden yaklaşık bin 100 sporcu katıldı. İstanbul Hidayet Türkoğlu Spor Salonu’nda gerçekleşen şampiyonaya mavi beyazlılar antrenörler Timur Doğan ve Mesut Kolaylı nezaretinde yedi karateciyle katıldı.

 

Umay, Avrupa Şampiyonası’nda

Portekiz’de şubat ayında yapılacak Avrupa Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Şampiyonası’na katılacak sporcuların da belirlendiği şampiyonayı kalabalık bir seyirci topluluğu takip etti. Şampiyonada Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu genç bayan karatecilerden Umay Tokcan 59 kiloda, Beyza Güney ise 53 kiloda Türkiye üçüncüsü oldu. Üç güren süren müsabakaların ardından dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları verildi. Öte yandan Umay Tokcan, seçmeleri kazanarak Avrupa şampiyonasında ülkemizi temsil etme hakkını elde etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817