BÜYÜKŞEHİRİN BİLGİSAYARLARI GELDİ
 Kocaeli Taşköprülüler Derneği açılışı sırasında, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu tarafından söz verilen 5 adet bilgisayar derneğe verildi.

Kocaeli Taşköprülüler dernek Başkanı Yasin Sönmez, gelen bilgisayarların monte edildiğini belirterek, ‘’Bu bilgisayarlar derneğimize gelen gençler ve öğrenciler tarafından kullanılacak. Böylece, ödevi ve dersi olan gençlerimiz internet kafelere gitmek yerine buraya gelerek imkanlardan faydalanacaklar. Derneğimize katkısından dolayı İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Yasin Sönmez, öğrencilere yönelik hizmetlerinin artarak devam edeceğini de belirterek, ‘’Derneğimizde öğrencilere sabah kahvaltısı vermeye yakında başlayacağız. Amacımız, özellikle kız öğrencilerimizin güven içinde imkanlardan faydalanmaları ve sokakların tehlikesinden uzak kalmalarıdır’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817