Büyükşehir’in Minik Atletleri Kürsüye Abone
 Yeni yeteneklerin Türk Atletizmine kazandırılması amacıyla düzenlenen Küçükler ve Yıldız Kulüpler Bölgesel Kros Ligi’nin 1. Kademe yarışları tamamlandı. 6 Bölgede yapılan yarışlara Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu atletler Marmara Bölgesinden katıldı. Türkiye geneli  Küçük kızlarda 407, yıldız kızlarda 186, küçük erkeklerde 480, yıldız erkeklerde 284 sporcu olmak üzere toplamda 1357 sporcunun mücadele ettiği müsabakalarda, küçükler ve Yıldızlar Kulüpler Bölgesel Liginde kızlarda; 151, erkeklerde; 204 toplam 355 takım yarıştı.

 

FİNAL KUŞADASI’NDA

Marmara bölgesinde mücadele eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor küçük erkeklerde Yener Aras'ın birinci, Erdem Öz'ün üçüncü olduğu yarışmada takım halinde ise birinci oldu. Yıldız erkeklerde mücadele eden mavi beyazlı atletlerden ise Mustafa Göksel 3000 metrelik parkurda birinci olurken, takım halinde ikinci oldu. Üç kademeden oluşan ve 155 sporcu ve 39 takımın mücadele ettiği Marmara bölgesi kros liginde; ilk üçe giren takımlar 30 Kasımda Kuşadası’nda yapılacak Türkiye kulüpler arası kros  final müsabakalarında mücadele edecek.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817