Büyükşehir’in Siyaset Okulu  üniversitelinin şansı
  

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olarak faaliyet gösteren Gençlik Hizmetleri Merkezi, üniversite gençliğinin akademik kariyerini yönlendirme konusunda önemli bir otorite olmaya devam ediyor. Gençlik Hizmetleri Merkezi’nde açılan Siyaset Okulu’nda üniversite gençliğine yerel yönetimlerden demokrasiye, siyasal sistemlerden bürokrasiye kadar birçok alanda bilgi aktarımı yapılıyor. Derslere Türkiye’nin önde gelen siyaset bilimci akademisyenleri katılıyor.

 

AKADEMİK GELECEĞE ÖNEMLİ YATIRIM

Siyaset Okulu birinci eğitim dönemini tamamladı. Gençlik Hizmetleri Merkezi’nin fuar içindeki binasında verilen dersler hafta sonları pazar günü gerçekleştirildi. Derslere Ankara Yıldırım Beyazıt, İstanbul Üniversitesi ve Medeniyet Üniversitesi’nin öğretim görevlileri girdi. Öğrencilere Yerel Yönetimler ve Yerel Demokrasi, Sivil Toplum ve Baskı Grupları, Demokrasi Çağdaşlık Demokratik Yöntemler, Kimlik ve Siyaset, Siyasete Giriş, İktidar, Devlet ve Bürokrasi, Siyasal Sistemler, Batı-Doğu Siyasal düşüncesi ve Siyasal İdeolojiler konuları aktarıldı.

 

ÜCRETSİZ BULUNMAZ FIRSAT

Siyaset Okulu, Türkiye’nin önde gelen siyaset bilimci akademisyenleri ile Kocaeli’nin üniversite gençliğini buluşturdu.  Ücretsiz eğitimin kendileri için bulunmaz bir fırsat olduğunu kaydeden öğrenciler, dersler için Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Siyaset Okulu’nda ikinci eğitim dönemi ise bahar aylarıyla birlikte yeniden başlayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817