Büyükşehir’in tesisleri Türkiye’ye örnek oluyor
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin hayat geçirdiği modern ve kullanışlı projeleri hayatı kolaylaştırırken diğer illere de örnek oluyor. Başiskele Kullar’da yapılan Yeni Sebze ve Meyve Hali diğer Büyükşehir Belediyelerinin ilgisini çekiyor. Hal binası kurma çalışması yürüten belediyeler, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Sebze ve Meyve Hali’ni ziyaret ederek, yapıyı yerinde inceliyor.

 

TEKİRDAĞ’DAN HEYET GELDİ

Bu amaçla Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nden bir heyet hal binasında inceleme yapmak üzere Kocaeli’ye geldi. Tekirdağ Haller Şube Müdürü Vasfi Kabay ve beraberindeki heyet, Yeni hal binasını inceledi. Büyükşehir Belediyesi Haller Şube Müdürü Ayhan Acar, heyete hal binasını gezdirerek bilgi verdi. Tekirdağ Haller Şube Müdürü Vasfi Kabay, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin yeni hal binası projesi olduğunu öncesinde Kocaeli’deki yeni hal binasını inceleyerek, fikir edinmek üzere ziyaret gerçekleştirdiklerini söyledi. 

 

TEKNİK BİLGİLER ALDILAR

Kabay, “Uygulayacağımız yeni hal projemiz için araştırma içerisine girdik. Bu amaçla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı Sebze-Meyve Hali’ni ziyarete geldik. Bu konuda teknik bilgiler alıyoruz. Dükkânların teknik olarak büyüklükleri, esnafların yeni hal binası hakkındaki düşünceleri hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. İnşallah Tekirdağ’a da böyle güzel bir eser kazandırırız. Gezimiz de bunu amaçlamaktadır” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817