BÜYÜKŞEHİRLİ 4 JUDOCU AVRUPA KUPASINDA
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu dört judocu, yine önemli bir müsabakada milli takımımız adına yer alacak. Alt yapıda olduğu gibi üst düzeyde de oldukça başarılı olan mavi beyazlı judocular, uluslar arası müsabakalarda da ülkemizi temsil etmeye devam ediyor. 19-20 Mart tarihleri arasında Bosna Hersek’te yapılacak olan Avrupa Judo kupasında mücadele edecek olan Büyükşehir Kağıtspolu judocular, Ay Yıldızlı milli takım kafilesiyle birlikte, şampiyonaya hayli iddialı hazırlandı.

 

1 NİSAN’DA SAMSUN’DA

Judo Federasyonunun 2020 Tokyo olimpiyatları aday kadrosunda yer alan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu milli judoculardan 57 kiloda Mine Gökgöz, 78 kiloda Zeynep Becerikli, 70 kiloda Mihriban Öner, +100 kiloda Burak Serbest Avrupa kupasında mücadele edecek isimler arasında yer alıyor. Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu milli Judocular Bosna Hersek’teki turnuvanın ardından 1 Nisan’da Samsun’da yapılacak olan Grand Prix müsabakalarına katılacak. Samsun’daki turnuva öncesi, Avrupa kupasında iyi sonuçlar elde etmek isteyen judocular, yurda derecelerle dönmeyi hedefliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817