BÜYÜKŞEHİRLİ BAYAN TENİSÇİLER FİNALLERDE
 Masa Tenisi Federasyonunun faaliyet programında yer alan Yıldızlar Grup müsabakaları dört ayrı ilde yapıldı. Yıldızlar Türkiye Şampiyonası grup elemeleri Kırklareli Lüleburgaz, Isparta, Kastamonu ve Adana'da illerinde erkeklerde 80, bayanlarda 60 olmak üzere 140 takım katılımıyla gerçekleşti. 1 Ocak 2001 ve sonrası doğumlu sporcuların katıldığı elemeler sonucunda erkeklerde ve bayanlarda 23'er takım Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkını kazandı.

 

KIZLARDA DÖRDÜNCÜ OLDU

Lüleburgaz'da yapılan A Grubu elemelerine erkeklerde 26, bayanlarda 17 takım turnuvada yarıştı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu masa tenisçilerinde katıldığı müsabakalarda erkek takımı on ikinci olurken, kız takımı ise dördüncü oldu. Bu sonuçlarla ilk dörde kalan kız takımı final müsabakalarına kalmayı başardı. KKTC Şampiyonlarının da yapılmasıyla birlikte, finallerde yer alacak 24 takım Türkiye şampiyonasında yarışacak. Şampiyonanın oynanacağı yer ve tarihi hakkında Masa Tenisi Federasyonu önümüzdeki günlerde açıklama yapacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817