Büyükşehir’li Judocular Balkanlar’dan 3 bronzla döndü

Türk Judosunun, başarılı kulüplerinden Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü, judo milli takımının başarısında söz sahibi olmaya devam ediyor. Hafta sonu Romanya’da yapılan Büyükler Balkan Judo Şampiyonasına katılan mavi beyazlı beş judocudan üçü bronz madalya kazarak, milli takımın başarı grafiğini yükseltti. 

 

BEŞ JUDOCU, ÜÇ BRONZ KAZANDI

Ulusla arası müsabakalarda birçok başarıya imza atan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’lu Judocular, başarılarını sürdürmeye devam ediyor. 7-8 Eylül tarihleri arasında Romanya’da yapılan Balkan Judo şampiyonasında Büyükşehir judoculardan, 66 kiloda Murat Doğan, 81 kiloda Tanju Şorli ve 100 kiloda Erdal Bağaç, tatamide üçüncü olarak bronz madalyanın sahibi oldu. Bu yıl Türkiye ve Yurt dışında yapılan müsabakalarda 33 derece elde eden Büyükşehir’li Judocular, son olarak kazandıkları üç bronz madalya ile bu rakamı 36’ya çıkarmış oldu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817