BÜYÜKŞEHİRLİ KARATECİLER BÖLGESEL MÜSABAKALARDA DA BAŞARILI
 Geçtiğimiz yıl ulusal ve uluslar arası resmi müsabakalarda 49, bu yıl ise dört ayda 19 derece kazanan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu karateciler, ulusal müsabakaların yanı sıra bölgesel yarışmalarda da derecelere doymuyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu karateciler bu kez Sakarya’daki bölgesel müsabakalarda 36 derece kazandı. Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organizasyonu yapılan İller Arası Karate Lig müsabakalarının finalleri Camili Yenikent Spor Salonunda yapıldı.

                                                                  

820 KARATECİ MÜCADELE ETTİ

Liglerde Sakarya, Bolu, Düzce, Kilis, Yalova, Kocaeli, Tekirdağ, Kırklareli, İstanbul, Bursa, Eskişehir illerinden 820 sporcu mücadele etti. A ve B genel klasman olmak üzere ili ayrı gruplarda yapılan müsabakalarda Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu karateciler A genel klasmanda yedi birincilik, iki ikincilik, üç ikincilik olmak üzere toplam on bir derece kazandı. B klasman müsabakalarında ise mavi beyazlı karateciler on birincilik, dört ikincilik, on bir üçüncülük olmak üzere yirmi beş derece kazandı. A ve B klasman gruplarında mavi beyazlı karateciler toplam 36 madalyada kürsü gererek yeni bir rekora daha imza atmış oldu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817