banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

BÜYÜKŞEHİRLİ KARATECİLER HAMBURG ' TA
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü karatecileri, Karate Premier Ligi için Almanya’nın Hamburg kentine gitti. 2020 yılında Tokyo’da yapılacak olan Olimpiyatlarda yerini alan Karate branşı altın yıllarını yaşıyor. Dünya ve Avrupa karatesinde söz sahibi olan Türk Karatesi, bu çıtasını Olimpiyatlara kadar yükseltmenin planlarını yapıyor. Türk Karatesi’nin başarısında büyük paya sahip olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü ise milli takıma sporcu göndermeye devam ediyor. Yıllardır milli takımlar düzeyinde sporcu yetiştiren mavi beyazlılar son olarak üç sporcusunu Premier Ligi için Almanya’ya gönderdi.

 

ÜÇ SPORCU MÜCADELE EDECEK

24-25 Eylül tarihleri arasında Almanya’nın Hamburg kentinde yapılacak olan Karate Premier One Ligi’ne Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu üç karateci yarışacak. Antrenör İbrahim Ercin nezaretinde 55 kiloda Tuba Yakan ile Umay Tokcan ve kata dalında Mehmet Yakan’la şampiyonada mücadele edecek. Başarılı sporcuların Hamburg’ta da iyi sonuçlar alması bekleniyor.   


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826