BÜYÜKŞEHİRLİ MİNİK BOKSÖRLER FORMLARINI KORUYOR
 Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünce Çayırova’da organize edilen 19 Mayıs Boks Turnuvası Boks kulüplerinin yoğun katılımıyla yapıldı. Çayırova spor salonunda yapılan turnuvaya Fenerbahçe, Sakarya, Bursa, Sevindikspor ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulüpleri katıldı. Şampiyonada 81 boksör mücadele ederken Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü turnuvada 41 boksörle ringe çıktı.

 

TURNUVADA MADALYALARI YİNE TOPLADI

Boks branşında alt yapıda Türkiye’nin önde gelen kulüpleri arasında yer alan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü aldığı derecelerle bu başarısını sürdürmeye devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu boksörler, son yapılan turnuvada 24 birincilik, 17 ikincilikle turnuvanın şampiyonu oldu. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor‘u sıralamada Fenerbahçe ve Sakaryaspor takip etti.

 

ÜST MİNİKLERDE TÜRKİYE’NİN ZİRVESİNDE

12 Haziran’da yapılacak Üst minikler şampiyonasının da provası özelliğini taşıyan turnuvada dereceye giren sporculara müsabakaların ardından düzenlenen törenle madalyaları verildi. Geçtiğimiz yıl Bolu’da yapılan Üst minikler Türkiye şampiyonasında üç birincilik, iki ikincilik, birde üçüncülük olmak üzere altı Türkiye derecesiyle Türkiye şampiyonu olan Kocaeli Büyükşehirli Üst minik boksörlerin bu yılda şampiyonada zirvede yer alması bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817