banner2779
banner2752
banner2750

Büyükşehirli TOKCAN köşke çıktı

Hayrünnisa Gül’ün himayesinde yürütülen 81 İlden 81 Yıldız Eğitim Projesi 2013 Yıldızları Tanıtım Toplantısı Çankaya Köşkü’nde gerçekleştirildi. Törene Kocaeli’den Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un Dünya Şampiyonu başarılı karatecisi Umay Tokcan katıldı. Bayan Gül, törende yaptığı konuşmada, “Dört yıl önce büyük ümitlerle diktik bu fidanı. Çok özendik, öncesinde ciddi çalışmalar yaptık. En iyi verimi nasıl elde ederiz diye aylarca araştırdık. Sevgiyle, emekle büyüttük fidanımızı. Ve şimdi bunun meyvelerini alıyoruz” dedi.

TANITIM FİLMİ İZLENDİ

2013 Yıldızları’nın tanıtım filmi ile başlayan toplantıda, 2013 Yıldızları adına kompozisyon dalı birincisi Mersin Yıldızı Naime Akgün bir konuşma yaptı. Ardından Olimpiyatlar ve Avrupa Şampiyonası’nda madalya kazanan 2009 yıldızları Nur Tatar ve Gamze Bulut ile 2012 yıldızı Kübra Kegan’ın başarılarının da yer aldığı Yıldızların başarılarına ilişkin kısa film gösterimi gerçekleştirildi. Geçmiş yılların yıldızları adına 2009 Kahramanmaraş yıldızı Mümin Güngör de bir konuşma yaptı.

DEMİRCİ’Yİ İZLEDİLER

Bayan Gül, konuşmasında projeye yeni katılan yıldızlara seslenerek, “Aramıza hoş geldiniz sevgili çocuklar. Sizler geleceğe dair ümitlerimiz, en samimi dualarımızsınız. Ülkemizin aydınlık geleceğini siz kuracaksınız. Bilimde, kültürde, sanatta ve sporda milletimize hak ettiği başarıları sizler yaşatacaksınız. Farklılıkların zenginlik olarak görüldüğü, herkesin birbirini sevgiyle, hoşgörüyle kucakladığı, Türkiyemizin geleceği sizler olacaksınız” dedi. Konuşmaların ardından Atalay Demirci bir gösteri gerçekleştirdi ve toplantı 2013 yıldızlarının Bayan Gül ile toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751