banner2779
banner2752
banner2750

BÜYÜKŞEHİRLİ YILDIZ KARATECİLER, ÜÇ TÜRKİYE DERECESİ KAZANDI
Bursa'nın Gemlik ilçesinde düzenlenen Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonasında Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu Karateciler, biri Türkiye şampiyonluğu olmak üzere iki de Türkiye ikinciliği kazandı. Gemlik Spor Salonunda düzenlenen organizasyon çekişmeli maçlara sahne oldu. 27-31 Ocak tarihleri arasında yapılan şampiyonaya 53 ilden 2375 sporcu mücadele etti. Rekor katılımın olduğu şampiyonada, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu karateciler, Yıldızlar şampiyonasından da madalyayla dönmeyi başardı.

 

İSMAİL ÇELİK, TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

Şampiyonanın üçüncü gününde 50 kilo erkeklerde tatamiye çıkan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu karatecilerden İsmail Çelik, güçlü rakiplerini yenerek Türkiye şampiyonu olmayı başardı. Altın madalyasını Karate Federasyonu yetkililerinden alan yıldız karateci, antrenörlerinden de büyük övgü aldı. 42 kiloda tatamiye çıkan Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un bir diğer sporcusu Sueda Özdemir ile 40 kiloda mücadele eden Kadir Kaan Bekler gümüş madalya kazanarak Türkiye ikincisi oldu. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu karateciler şampiyonayı bir altın , iki gümüş madalya olmak üzere üç Türkiye derecesiyle tamamladı. 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751