Buz Patencilerden, Beş Madalya Daha

Sezonu şampiyon olarak tamamlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü, Buz Pateni Federasyonu tarafından özel olarak yapılan müsabakalara katıldı. Buz Pateni Federasyonu bu yıl yarışamayan sporculara özel olarak Artistlik Buz Pateni Federasyon Teşvik Yarışmasını Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Olimpik Buz Sporları Salonunda yaptı. Bayanlar ve Erkeklerde toplam 7 ayrı kategoride yapılan Teşvik Ligi yarışlarına 40’a yakın sporcu katıldı.

BEŞ DERECE KAZANDI

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübünden 17 Buz Patencinin katıldığı müsabakalarda mavi beyazlılar, toplam beş derece elde etti. D Bayanlar kategorisinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübünden Gönül Goncu ikinci olurken, Yağmur Çiçek Karakurt ise üçüncü oldu. D Baylar kategorisinde Ege Arda Çelik üçüncü olarak bronz madalyanın sahibi oldu. B Bayanlar kategorisinde ise Asrın Su Demir birinci, Aleyna Şahin ise üçüncü olan bir başka sporcu oldu. Müsabakalarda dereceye giren sporcular düzenlenen törenle madalyalarını protokol yetkililerinden aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817