Buzda görkemli kapanış

Buz Pateni sporunda Türkiye’nin marka kulübü olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor, bu yıl da sezonu Buz Üstünde spor ve eğlence programıyla kapattı. Kağıtspor, bu sezon da ligi şampiyon olarak tamamlamıştı.

5. KEZ MÜZESİNE GÖTÜRDÜ

Bugüne kadar yapılan şampiyonlarda birçok dereceler elde eden mavi beyazlı buz patenciler, 2012-2013 Buz Pateni Federasyon Kupası Teşvik Ligi şampiyonluğunu beşinci kez müzesine götürerek, ulaşılması zor bir rekora imza attı. Şampiyon Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Buz Pateni takımı her yıl olduğu gibi bu yıl da sezonu Buz Üstünde spor ve eğlence programıyla kapattı.

PROGRAM DOLU DOLU OLDU

Türkiye’nin Buz Patenindeki Lokomotif takımı olan mavi beyazlı buz patenciler 9 Haziran Pazar günü Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Olimpik Buz Salonunda yaptığı gösterileriyle salonu dolduran binlerce izleyiciyi adeta büyüledi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü Buz Sporları branş sorumlusu Murat Uzar’ın açılış konuşmasıyla başlayan tören, 4-6 yaş grubu öğrencilerinin sırasıyla Arılar, Şirinler ve Şirin Baba, Kovboylar, James Bond 007, gösterileriyle devam etti.

GÖSTERİLER, ÖZEL OLARAK HAZIRLANDI

Bu gösterilerinin ardından 7-9 yaş grupları öğrencileri Haydi Sallayalım Dünyayı buz üzerinde şovuyla yer aldı. Hemen ardından 10-14 Yaş grubu öğrencileri Modern Dans gösterilerini izleyicilere sergiledi. Short Track gösterilerinin arından tören, Buz Hokeyi Minik sporcularının müsabakalarıyla devam etti. Bu yıl birçok madalya kazanan Teşvik ligi sporcularının gösterileri izleyicilerden büyük alkış aldı. Tören Milli takım sporcuların şovu ile son buldu. Kapanış töreni sonrası ise sporculara sertifikaları verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817