Buz’da kurslar artık ücretsiz
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin spora yönelik hizmetleri sınır tanımıyor. Büyükşehir bu defa da kentin en gözde spor tesisi olan Olimpik Buz Sporları Tesisi’nde verilen buz pateni ve hokey kurslarını ücretsiz hale getirdi. Kurslara katılan vatandaşlardan bundan böyle ücret talep edilmeyecek. Karar 1 Kasım Cumartesi gününden itibaren geçerli olacak.

 

HERKES SPOR YAPSIN

Olimpik Buz Sporları Tesisi’nde verilen buz pateni ve buz hokeyi kursları daha önce ücretliydi. Vatandaşlar 70 TL karşılığında bir ücret ödeyerek kurslardan yararlanıyordu. Büyükşehir Belediyesi, aldığı bir kararla kursları ücretsiz hale getirdi. Alınan karar spor alanında her kesime tanınan önemli bir fırsat eşitliği olarak ortaya çıkarken, sosyal belediyecilik adına da anlamlı bir yatırım oldu.

 

KURSLAR HAFTA SONLARI

Buz Pateni ve Buz Hokeyi branşlarının ücretsiz  kurslarının merkezi her zamanki gibi Büyükşehir Belediyesi’nin Olimpik Buz Sporları tesisi olacak . Vatandaşlar hafta sonları 10.00 ile 13.00 arasında ücretsiz kurslardan yararlanabilecek. Ücretsiz kurslar 1 Kasım Cumartesi gününden itibaren geçerli olacak.

 

KAYITLAR  BAYRAMDAN SONRA

Öte yandan Buz Pateni ve Buz Hokeyi kurslarından ücretsiz yararlanmak isteyen vatandaşlar için başvuru süresi Kurban Bayramı’nın ardından başlayacak. Başvurular, Olimpik Buz Sporları Tesisi’nin Şirintepe Mah. D-100 Karayolu üzerindeki adresine yapılacak. Vatandaşlar tesisin 226 60 83 nolu telefonundan da konuyla ilgili bilgi edinebilir.

 

HAFTANIN HER GÜNÜ AÇIK

Olimpik Buz Sporları Tesisi Kocaeli’nin yanı sıra Türkiye’nin de gözde  tesisleri arasında yer alıyor. Ulusal ve uluslararası birçok müsabaka bu tesiste oynanıyor. Kocaeli’nin yüz akı tesis haftanın her günü açık. Halk seansları haftanın her günü 10.00 ile 16.00 arasında gerçekleştiriliyor. Halk seansının ücreti; Çarşamba ve Cuma günleri 3.5 TL diğer günler  ise 6 TL. Olimpik Buz Sporları Tesisi’nin 226 60 83 No’lu telefonundan rezervasyon yaptırılabiliniyor. Ayrıca tesisten yararlanmak isteyen gruplara, grup indirimi uygulanıyor. 16.00’dan sonra ise Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü’nün Buz Hokeyi, sürat ve artistik paten branşlarının çalışmaları başlıyor.

 

DETAYLI BİLGİ BÜYÜKŞEHİR SİTESİ’NDE

Tesis programı ile ilgili detaylı bilgi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin resmi internet sitesi olan www.kocaeli.bel.tradresi üzerindeki “Spor Tesisleri Program Saatleri” linkinden edinilebilinir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817