Çadır hırsızlarından 1 kişi tutuklandı
 

İl Afet Koordinasyon Merkezi’nin deposunda bulunan Kızılay’a ait deprem çadırları ve demirlerini çaldıkları öne sürülen gruba yönelik düzenlenen ikinci operasyonda 4 kişi polis gözaltına alınmıştı. Adliyeye sevk edilen 4 kişiden 3’ü serbest bırakılırken 1 kişi ise tutuklandı. Alınan bilgiye göre düzenlenen ilk operasyonda gözaltına alınan 10 kişiden 5’i tutuklanırken diğer 5 kişi serbest bırakılmıştı. Düzenlenen ikinci operasyonda ise çalınan malzemelerin bir bölümünün Kartepe Atakent Mahallesi’nde bir depoda bulunduğunun tespit edilmesi üzerine depoya operasyon düzenlendi.

3 kişi serbest kaldı
Operasyonda 7 ton çadır demiri ve 41 bin TL para ele geçirilirken daha önceki operasyonda gözaltına alınan ve serbest bırakılan Ali Ö. (25) ile Abdülkadir Y. (23) ve Özgür İ. (23) ile Seyit T. (23) gözaltına alındı. Ali Ö. ile Abdülkadir Y.’nin serbest kaldıktan hemen sonra ellerindeki demir malzemeleri Gölcük’te bulunan Mustafa N. (45) isimli hurdacıya 45 bin TL’ye sattıkları, paranın 4 bin lirası ile cezaevindeki arkadaşlarına avukat tuttukları ve para yardımı yaptıkları öğrenildi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 kişi serbest bırakılırken Abdülkadir Y. ise tutuklandı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817