banner2779
banner2752
banner2750

Çadır hırsızlarından 5 kişi tutuklandı

İzmit’te bulunan Yerel Afet Müdahale ve Lojistik Merkezi’nin deposundan çaldıkları çadırları hurdacıya satarak parasıyla alem yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 10 kişiden 5’i tutuklanarak cezaevine gönderildi. Alınan bilgiye göre İnterteks Uluslar arası Fuar alanında bulunan Yerel Afet Müdahale ve Lojistik Merkezi’nin deposunda yaşanan hırsızlık olayıyla ilgili olarak soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili olarak Kızılay Derneği’nde şoför olarak görev yapan Yakup Ş. (24) ile birlikte 10 kişiyi gözaltına almıştı. Yakup Ş.’nin hırsızlık olayını organize ettiği ve deprem çadırları çalmak için vardiyalı eleman çalıştırdığı öğrenildi.

5 kişi tutukladı
Depodan çaldıkları çadırları kamyonlarla başka bir depoya nakleden şahısların bu olayı yaklaşık 2-3 ay süren bir periyotta gerçekleştirdikleri ortaya çıktı. Şahısların piyasa değeri yaklaşık 1 milyon TL olduğu tahmin edilen çadırları İstanbul ve Sakarya’da bulunan hurdacılara 300 bin TL’ye sattıkları ve parasını da uyuşturucu ve alkol ortamında harcadıkları, lüks araçlar kiralayarak gezdikleri iddia edildi. Asayiş Şube Müdürlüğü’nde işlemleri tamamlanan 10 kişi adliyeye sevk edildi. Şahıslardan 5’i tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken Yakup Ş., Emre G., Olcay Ç. Mustafa G. ve Gökhan U. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751