banner2752
banner2750
banner2776

Cahit Zarifoğlu Bilgi Evi Hizmete Açıldı

Açılışta konuşan Başkan Şener Söğüt, “Yaz-kış bilgi evimiz çocuklarımız için hizmet verecek” dedi


Körfez Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Fatih Mahallesi’ndeki Cahit Zarifoğlu Bilgi Evi ve Kütüphanesi, düzenlenen törenle açıldı. Açılışa Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Garnizon Komutan Vekili Astsubay Kıdemli Başçavuş Bayram Savaş, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, İlçe Müftüsü Muhammed Aydın, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, Fatih Mahalle Muhtarı Salih Yolcu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

SAYILARINI ARTTIRACAĞIZ

Açılışta konuşan Başkan Şener Söğüt, “Fatih Mahallemize yeni bir hizmet projemizi kazandırmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. Fatih Mahallemizde daha önce Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin bilgi evi vardı. Akademi Lise açılınca daha büyük mekanda hizmet vermek için oraya gitti. Bizde müsait durumdaki muhtarlık üstündeki yer için çalışma başlattık. Herkesin kolay ulaşabileceği bu alanda bilgi evimizi hizmete açtık.

İKİNCİ EVİNİZ OLACAK

Önce kütüphanemizi hizmete aldık şimdi de bilgi evimizi. Çocuklarımız, okul müfredatındaki derslerine bir takviye olarak eğitim görecek. Çocuklarımız ayrıca sanatsal yetenek ve kabiliyetlerinin gelişmesi için drama, müzik gibi alanlarda eğitim alacak. Onların bu yeteneklerini geliştireceğiz. Yavrularımızı geleceğe çok daha donanımlı olarak hazırlayacağız. Çünkü çocuklarımız, gençlerimiz bizler için çok değerli. Burası artık onların ikinci evi olacak.

SİZLERE GÜVENİYORUZ

Kütüphanemizde 3 bin 400 adet kitabımız mevcut. Bunu daha da enginleştireceğiz. Çocuklarımızla yakından ilgilenerek onların gelişmesine katkı sunacağız. Çünkü iyi biliyoruz ki çocuklarımız ve gençlerimiz ile birlikte Büyük ve Güçlü Türkiye hedefini gerçekleştirebiliriz. Bizler çocuklarımıza güveniyoruz” ifadelerini kullandı. Başkan Şener Söğüt’ün konuşmasının ardından kurdele kesimi gerçekleştirildi. Başkan Söğüt daha sonra bilgi evinde sınıfları gezdi, çocuklarla sohbet etti.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2777

banner2680