banner2779
banner2752
banner2750

ÇAKIR: 1 KASIM’DA İKİ KEZ DÜŞÜNELİM
  

AK Parti’nin 13 yıldır Halktan aldığı emaneti büyük bir sorumluluk içerisinde taşıdığını vurgulayan AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Sami Çakır, ''AK Parti ile bu ülkede çok şey değişti. Ülke çağ atladı. Çok uzak tarihe gitmemize gerek yok. 28 Şubat döneminde 26 bankanın hortumlandığı, hazinenin içinin boşaltıldığı, IMF’den gelen 40 milyar doların devletin kasasına girmeden birilerinin cebine girdiği, ekonomik krizde ortaya çıkan 291 milyar liranın milletin sırtına yüklendiği, bir kitapçık atılması ile devletin çöktüğü dönemleri gördük. O karanlık, zor günlere dönmemek için güven ortamının sağlanması, istikrarın sürmesi  ve ekonomisiyle sanayisiyle halkı ile güçlü bir Türkiye için 1 Kasım seçimlerinde 2 kez düşünelim” dedi.

 

“HALKIN GERÇEK PARTİSİYİZ”

AK Parti iktidarıyla birlikte Türkiye'nin ekonomi, ulaşım, sağlık, eğitim, askeri alanlarda büyük ilerlemeler kaydettiğine vurgu yapan AK Parti Milletvekili Adayı Sami Çakır, “ AK Parti, 13 yılda ülkemizin  içine düştüğü zor durumundan kurtarmakla kalmayıp, teknolojik anlamda yeni yeni projelere de imzamızı attık. Bunlardan yerli otomobilimizi tanıtımını yaptık, yerli uydumuzu uzaya fırlattık, yavru vatan Kıbrıs’a su taşıdık, 3.havaalanı için finansman protokolünü imzaladık. Görüldüğü gibi geniş bir vizyon ve mücadele ülkemizin sadece bir alanda her alanda çağ atlamasına öncülük ettik. Biz bu memlekete sevdalı,  Halk’a hizmeti Hakk'a hizmet olarak bilen bir neslin torunları; vatanımıza ve milletimize hizmet aşkıyla yanıp tutuşan gerçek partisiyiz.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751