ÇAKIR, AK PARTİ DİYEN 100 GENCE ROZET TAKTI
 AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Çakır, AK Parti Hükümetiolarakiktidarageldiğigündenitibarendeğişimivedönüşümühedeflediğini,günübirlikdeğilgelecek odaklı politikalar üretipprojelerhayatageçirdiğinikaydetti. Bizi bu doğrultuda çalışmaya yönlendiren en büyük etken; "gençlerimize güveniyor olmamız, gençliğimizi bugünün enerjisi, yarınların teminatı olarak görüyor olmamızdır" dedi.

 

 

AYRIMCILIĞA BİZ SON VERDİK

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Çakır, İktidarlarımız döneminde üniversite harçlarını kaldırarak öğrenci ailelerini büyük bir yükten kurtardık. Eğitimde fırsat eşitliğini sağlamayı önceliklerimiz arasına aldık. Gençlerimizin yıllarca yaşadığı Üniversiteye girişte uygulanan katsayı adaletsizliğine son vererek ayrımcılığı ortadan kaldırdık. Ayrıca çeşitli nedenlerle Üniversitelerden ilişiği kesilen öğrencilerimize genel af ile yeniden eğitimine devam etmesini sağladık.  Özetle Partimiz, gençlerimizin; siyasette, ekonomide ve toplumsal hayatta daha aktif rol almalarını sağlayarak, sorumlu, bilgili ve özgüven sahibi olmalarına azami önem vermektedir.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817