Çakır, “Bu Görev  Vebaldir”

Çakır ziyareti sırasında ki sohbette, göreve aday olmanın da, olmamanın da vebal olduğunu söyledi.

Ali Çakır gerçekleştirdiği ziyarette, Ensar Vakfı Körfez Şube Başkanı Özcan Efe ve yönetimi tarafından kalabalık gurupla karşılandı. Vakıf Şube Başkanı Özcan Efe, çalışmaları ve amaçları hakkında bilgi vererek, “Gelecek nesillerin sağlam temellerle yetiştirilmesi için en başta eğitim alanında hizmetlerimiz bulunuyor” dedi.

Ali Çakır, vakıfların yaptığı görevlerin genç nesiller açısından önemli olduğunu ifade ederek, “Her zaman vakıfların destekçisi olduk ve olmaya devam edeceğiz. İlçede eksik olan noktalardan birisi kütüphanedir. En az 3 kütüphanenin ilçemize kurulması gerekiyor. Ben burada büyüdüm ve işyerim Körfez’de, mezarım da bu ilçede olacak. Mevcut belediye başkanımız çalışıyor, biz daha iyisini de yapabiliriz diyerek aday adayı olduk. Böyle bir göreve aday olmak vebaldir, iyi hizmet yapabilecekken aday olmamak ta vebaldir. Bu nedenle daha iyisini yapabiliriz diye aday adayı oldum. Bu görevin verilmesi halinde hem kentimiz yaşayacak, hem de yaşanabilir yer olacak, cazibe merkezi haline gelecek. Halkla yapılacak istişarelerle projeler ortak düşünceyle belirlenecek ve yapılacak” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817