banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

ÇAKIR: DÜRÜST SİYASET YAPIYORUZ
 Kocaeli Milletvekili Adayı Sami Çakır Gebze ve Gölcük’te temaslarda bulundu. İlçe SKM programları kapsamında Gölcük ilçesinde seçim çalışmalarını sürdüren ve halk tarafından çok sıcak karşılanan Milletvekili adayı Çakır, ‘’Halkımızın bize olan bu yakınlığının tek sebebi AK Parti olarak dürüst siyasetimizi devam ettiriyor olmamızdır. Biz, geçmişteki siyasiler gibi herkes ne veriyorsa 5 katını vereceğim zihniyetinde olmadık, olmayacağız. Asgari ücret üzerinden yapılan siyasette bununla aynıdır. AK Parti hükümetleri her zaman halkın refahını yükselten projelere imza attı. Asgari ücrette de halkımızın ve ülkemizin menfaatini koruyarak zammı ancak güçlü bir AK Parti Hükümeti yapacaktır’’ dedi.

 

TÜRKİYE’NİN YÜKSELİŞİ DEVAM EDECEK

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Sami Çakır, Gebze ilçesinde esnaf ziyaretleri ve ev toplantıları gerçekleştirdi. Çakır, ‘’2002 seçimlerinde ve sonraki her seçimde bizi desteklerini arttırarak devam ettiren halkımız 7 Haziran’da güçlü Türkiye için istikrarın sürmesi, ülkemizin büyümesi için AK Parti’yi tercih etmelidir. 13 yıllık AK Parti yöntemiyle ülkemizin sağlıkta, ekonomi de, sosyal hayatta ve devlet hizmetlerinde geldiği nokta  bizden önceki siyasilerin hayal edemeyeceği seviyededir. AK Parti olarak biz, yaptık yeter mantığında hiç olmadık, hedeflerimizi hep ileri dönük ve yüksekte tuttuk. Bu yüzden halkımızın desteği ile 7 Haziran’dan sonra ilk sivil anayasamız başta olmak üzere yenilikçi, gelişime açık, barışın hakim olduğu, refah düzeyi daha da yükselmiş bir Türkiye için çalışacağız’’ dedi. Milletvekili Adayı Çakır, program sonrası hasta ziyaretleri ve ev ziyaretleriyle halkı dinlemeye devam etti.

 

BARIŞI EN ÇOK BİZ İSTEDİK

Kocaeli Milletvekili Adayı Sami Çakır, AK Parti dönemlerinde yapılan reformlarla ülke barışına verilen öneme değinerek, ‘’Ak Parti Hükümetleri, ülkemizin içindeki en büyük sorun olan fakat kimsenin el atmaya cesaret edemediği barış sürecini başlattı. Analar ağlamasın artık diyerek terör sorununu savaşla değil barışla çözmeye çalıştık. AK Parti olarak barışı sadece ülkemiz sınırları içinde isteyen bir anlayışa sahip olmadık. Atatürk’ün ‘’Yurtta sulh, cihanda sulh’’ sözündeki gibi dünya barışında da katkılarda bulunmaya çalıştık. Zor bir coğrafyada olan ülkemizin komşularında olan sorunlara göz yumup kulaklarımızı tıkamayarak elimizden geldiğince mazlum halklara destek verdik. Çünkü biz Dünyaya hakim olmuş, barış götürmüş, kimseye zulüm etmemiş bir ecdadın torunlarıyız. Bu seçimlerden sonra da yapılacak reformlarla yine dünyanın en güçlü ülkelerinden biri olacağız’’dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826