ÇAKIR, EŞMELİLERLE BİR ARAYA GELDİ
  

Seçim çalışmalarına her gün farklı bir ilçede devam eden Çakır, önceki gün Kartepe’deydi. Gün boyu gerçekleştirdiği ziyaretlerini akşamüstü Eşme mahallesi ile noktalayan Çakır’a, ziyaretler esnasında ilçe başkanı Hasan Kandaz da eşlik etti.

 

ŞER ODAKLARI KOALİSYON HALİNDELER

İlçenin en doğusunda yer alan Eşme Mahallesi’nde seçim irtibat bürosunu dolduran Eşmelilere seslenen Ak Parti Kocaeli 7.Sıra Milletvekili adayı Sami Çakır, Eşmelilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Türkiye’nin büyümesi ve gelişmesini engellemek isteyenlerin koalisyon halinde olduğu bir seçim döneminin içerisinde olduklarını belirttiği konuşmasında Çakır, “Ak Parti olarak girmiş olduğumuz seçimler öncesinde milletimizin huzuruna  teşkilat mensuplarımızla birlikte gelerek seçimin önemini ifade etmeye çalıştık. Ülke genelinde yapılan hizmetlere baktığımızda seçim sonuçlarının önemini hep birlikte müşahede edebiliyoruz. Ama 7 Haziran seçimlerinin önemi diğer seçimlere nazaran biraz farklılık arz etmektedir. 7 Haziran seçimleri sadece 2019’a kadar geçecek zamanı değil, onu da aşan bir öneme sahip. Dahili ve harici şer odakları Türkiye’nin büyümesi ve gelişmesini engellemek için bir koalisyon halindeler” dedi.

 

HİZMETLERİ UNUTTUK

 Çakır, konuşmasının devamında, “Türkiye, tarihinin en önemli seçimine giderken millet olarak bizler de bu gerçeği iyi analiz etmek durumundayız. İç ve dış uzantılarıyla kirli bir ittifak, meşru olmayan her türlü yola başvurarak sandığı etkilemeye çalışıyor. Milletimiz her seçim döneminde gereken cevabı sandıkta kendilerine veriyor. Bizler halkla hemhal olmuş ülkesine ve milletine sevdayla bağlı bir hareketin mensuplarıyız. Ak kadrolar 13 yıldır hizmet üretiyor. Halkımız için birçok hizmet yaptık ve bu hizmetlerin neler olduğunu hep birlikte bir zaman sonra unuttuk.  Çünkü hizmetlere her gün bir yenisi ekleniyor. Bugün bu hizmetlerin artarak devamı için sizlerden yeniden yetki istiyoruz” dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817