banner2779
banner2752
banner2750

ÇAKIR ‘LİDER ÜLKE İÇİN YENİ ANAYASA ŞART
  

Erenler Mahallesi Yunus Emre Cami Derneği’nde Milletvekili Adayı Sami Çakır’ın katılımıyla gerçekleştirilen programda Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Semih Yılmaz, Yönetici Besim Şen ve ana kademe Mahalle Başkanı Fatih Yavuz yer aldı. Vatandaşların yoğun katılım sağladığı toplantıda konuşan Sami Çakır, gündeme dair açıklamalarda bulunarak Erenler Mahallesi sakinlerinin de sorularını yanıtladı.

 

‘LİDER ÜLKE’

Aynı zamanda AK Parti hükümetiyle refah seviyesi her geçen gün yükselen Türkiye’de istikrarın sürebilmesi için 7 Haziran seçimleri için destek isteyen Sami Çakır, “Emekli-memur maaşını ödeyecek durumu olmayan bir ülkeden devralan AK Parti hükümetinin gelişim sürecine dair açıklamalarda bulundu. Öte yandan Başkanlık sistemi ve anayasa sistemine de işaret eden Milletvekili Adayı Çakır, ülkenin gelişimi ve dünya çapında lider ülke konumuna gelebilmesi için bunların önemine dikkat çekti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751