ÇAKIR: MUHTARLAR DEMOKRASİ'NİN ÇEKİRDEĞİDİR
 Kocaeli AK Parti Milletvekili Adayı Sami Çakır, AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Şahin Talus, AK Parti İl ve İlçe Yönetiminden bir grup heyet ile seçim çalışmalarını Mahalle Muhtarları ve Kooperatiflerle bir araya geldi. 

Ak Parti Milletvekili Adayı Çakır, muhtarlarla buluşmasında onların siyasi hayattaki önemlerine değinerek, "demokrasi önce ailede başlar, köyde, mahallede başlar. Mahallede demokrasi kültürü ne kadar güçlenirse ülke  genelinde bu kültür gelişir, güçlenir, standartları o kadar yükselir.  Bu açıdan muhtarlarımız demokrasinin çekirdeği denilebilecek bir öze sahiplik yapıyorlar" dedi. 

"BİZ SEÇİM ÇALIŞMASINI HALKIMIZIN İÇİNDE YAPIYORUZ"
Kocaeli Milletvekili Adayı Sami Çakır, Hükümetlerin başarısında muhtarlarında büyük payı olduğunu ifade ederek, "Bir hükümet hakikaten başarılı bir icraat sergilemek istiyorsa, muhtarlıklarla olan diyalogunu çok iyi bir noktaya taşımak zorundadır. Biz Ak Parti olarak halka daha iyi hizmet götürebilmek için iktidara geldiğimizden bugüne kadar en fazla önem verdiğimiz, en fazla yol arkadaşlığı yaptığımız kesim siz değerli muhtarlarımız oldunuz.  Siyasi rakiplerimiz ellerindeki büyük propaganda araçlarıyla siyaset yapmaya çalışırken, biz evlerde, sokaklarda, caddelerde, semtlerde yani halkımızla, muhtarımızla iç içe siyaset yaptık" dedi.

 

"SİYASETTE POPÜLARİST VAADLER BAŞARI GETİRMEZ"
Ülkelerin iktisadi kalkınmalarıyla siyasi bağımsızlıkları ve özgürlükleri arasında bağ bulunduğuna işaret eden Ak Parti Milletvekili Adayı Çakır, "Ülkemizde Ak Parti'nin 12 yıllık iktidar döneminde, tüm görüşlerin serbestçe dillendirilip, özgürce tartışılabildiği, her türlü belge ve bilginin soruşturulabildiği bir ortam sağlayarak, 2023 hedeflerimizi inşa etme hedefi doğrultusunda önemli  adımlar attık. Biz halkımızın sağlam bir geleceği olsun diye çalışıyoruz.   Muhalefette olanlar seçim öncesinde halkı etkileyebilecek popülist vaatlerde bulunarak, altı boş projeler açıklayabilirler. Biz, hedeflerimize odaklanıp Popülizme düşmeyeceğiz ve ülkeyi 2023'te dünyanın ilk 10 ekonomisi haline getirecek ekonomik reformların önünü açacak projeler üretip halkımızın takdirini kazanacak programlar uygulayacağız" dedi.

 

"2023 HEDEFİNE EĞİTİMLE ULAŞACAĞIZ"
7 Haziran seçimleriyle istikrar sürerse 2023 hedeflerine ulaşma doğrultusunda eğitimi daha çok önem verileceğini belirten Milletvekili Adayı Sami Çakır, " Halkımızın desteği ile seçimden güçlü bir hükümet olarak çıkarsak önümüzdeki dönemde en önemli hamle alanlarımızdan birisi, eğitim olacaktır. AK Parti iktidara geldiğinde 73 olan üniversite sayısının 193'e çıkartarak eğitime verdiği önemi göstermiştir. 7 Hazirandan sonra nitelikli insan yetiştirmenin kaçınılmaz olduğu zamanımızda mesleki eğitim yapacak okulları da yaygınlaştıracağız. 2023 güçlü Türkiye hedefimize ekonomik kalkınmamızın temeline eğitimi alarak yapacağımız hamlelerle ulaşacağız" dedi

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817