ÇAKIR, SERHAT İLLERİ’NDEN DESTEK İSTEDİ
 AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Sami Çakır, Derince de çalışmalarını sürdürdü. Çakır, Türkiye de ekonominin her geçen gün daha iyi gittiğini  belirterek "Türkiye genç ve nitelikli iş gücü, dinamik ve istikrarla büyüyen ekonomisi, rekabetçi özel sektörü, emin adımlarla atılan mali disiplinler  ve kararlı, ülkesine hizmet eden bir iktidar ile Avrupa’nın en büyük 6., dünyanın en büyük 17. ekonomisi olduk. Türkiye 2002 yılından itibaren uyguladığı köklü reformlarıyla istikrarlı bir büyüme çizgisi yakaladı. Bu başarıyı taçlandırmak için 2023 yılı hedefimiz Dünya Ekonomisinde ilk ona girmektir. Bu hedeflerimize ulaşmamız için en büyük adımda 7 Haziran seçimlerinde halkımızın desteği ile güçlü bir şekilde iktidara gelmemiz olacaktır" dedi.  


"İSTİKRAR SÜRERSE FAİZ DÜŞER"
Ak Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Sami Çakır, ülkemizde faiz oranlarının düştüğüne dikkat çekerek, "Ülkemiz, kamu maliyesinin ve bankacılık sisteminin güçlendirilmiş olması sayesinde 2008'de başlayan küresel ekonomik krizden asgari düzeyde etkilendi. Ekonomisi son yıllarında tüm olumsuzluklara rağmen %4'lük  büyümesi güçlü bir iktidar, başarı düzenli ve planlı bir çalışmanın sonucu olmuştur. Son 12 yıllık dönemde sağlanan siyasi istikrar, önemli ekonomik atılımların hayata geçirilmesi ile faiz oranları düşmüştür. Son yıllarda Halkın katılım bankalarına yönelmesi de, faizden nasıl uzak durduğunu göstermektedir" dedi.

"NİTELİKLİ İNSAN YETİŞTİRMELİYİZ"
Güçlü ekonomisi, genç nüfusu ve stratejik coğrafi konumuyla Türkiye,  bölgesinde yatırım için en cazip ülkelerden biridir. Yatırımların bizim ülkemize yönelmesi için gençlerimizi donanımlı yetiştirmeliyiz. Nitelikli insanlara sahip olursak hükümetimizin büyük yatırımcıları davet talebi olmadan onlar gelip yatırım yapma teklifinde bulunurlar. Ak Parti olarak biz genç nüfusumuzu önemsiyor ve onları en iyi şekilde yetiştirmek için elimizden geleni yaptık, yapacağız. Bölgemizde ve dünyada en güçlü ekonomi ve ülke olma yolunda tüm adımları atmamız içinde halkımızdan destek bekliyoruz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817