banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

ÇAKIR: SİVİL ANAYASA KALİTELİ HİZMETİN KAYNAĞI OLACAKTIR
 AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Sami Çakır, "AK Parti Hükümetleri iktidara geldiğinden itibaren güzel hizmetler gerçekleştirdi. Birtakım hizmetler ise çeşitli engellere  takılmaktadır. Bu bağlamda en önemli engel Anayasamızın sivil bir anayasa olmayışıdır. Vatanımıza, gençlerimize çocuklarımıza güzel bir gelecek bırakmak istiyorsak bu seçimde yeniliğe, istikrara, hedeflere ve Güçlü Türkiye'ye oy verelim" dedi.  

 

SÜKÛNET İÇİNDE OLMALIYIZ

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Sami Çakır, "Her seçim öncesi ülkemizin istikrarlı ekonomisine, güçlü duruşuna  ve halkın iradesine zarar vermek isteyen iç ve dış güçler oluyor. Önceki seçimlerde olduğu gibi bu seçimlerde de halkın iradesini etkilemeye yönelik oyunlara halkımız her seferinde sandıkta cevabını verecektir. Halkımız, son 13 yılda gördüğü hizmetten sonra doğru, dürüst ve sözünün arkasında duran iktidara oy veriyor" dedi.

 

GENÇLERİ DİNLEDİ

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Sami Çakır, Karamürsel'de gençlerle bir araya gelerek sohbet etti. Çakır AK Parti döneminde gençlere yönelik çok sayıda yenilikler yapıldığını kaydederek "Seçilme yaşını, zorunlu askerlik süresini, yedek subay askerlik süresini ve kısa dönem askerlik süresini indirmemiz gençlerimize verdiğimiz değeri göstermektedir. Bunların yanı sıra Üniversiteli gençlerimizin barınma, beslenme, burs ve kredi imkânlarını iktidara geldiğimiz Hükümetimiz öncesi dönemlerden daha iyi seviyelere ulaştırdık. Başvuru yapan her üniversite öğrencimize burs veya kredi imkânı sağladık. Özetle Üniversitelerin her basamağında eğitim gören öğrencilerimizin  burs / öğrenim kredilerinde yüksek oranlarda artış olmuştur" dedi.



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826