banner2779
banner2752
banner2750

Çakır ve Demirtaş’tan  96 Yaşındaki Zeynep teyzeye ziyaret
 AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Sami Çakır, İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş ile birlikte Karabaş Mahallesi’nde 96 yaşındaki Zeynep Kırcı’ya yaşlı ziyaretinde bulundu

AK Parti İzmit İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi programları kapsamında, Milletvekili Adayları İzmit’te yoğun programlarına devam ediyor. Bu kapsamda geçtiğimiz gün bir gününü İzmit’e ayıran Sami Çakır, İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş ve ekibiyle birlikte bir dizi program gerçekleştirdi. Kadın kolları yöneticileriyle birlikte farklı mahallelerde ev ziyaretlerinde bulunan Sami Çakır, son olarak Karabaş Mahallesi’nde ikamet eden 96 yaşındaki Zeynep Kırcı’nın evine konuk oldu.

‘BİRLİK İÇİNDE YOLA DEVAM’

Ev sakinleri tarafından güler yüzle ve sıcak bir şekilde karşılanan Sami Çakır ve Aysel Demirtaş, 96 yaşındaki Zeynep Teyzeyle sohbet ederek tecrübelerini dinledi. Kendisini ziyaret eden Çakır ve Demirtaş’a mutluluğu ifade eden Zeynep Kırcı, her zaman kendileri için dua ettiğini söyledi. Gerçekleştirilen ziyarette açıklamalarda bulunan Başkan Aysel Demirtaş, “Bizler genciyle, yaşlısıyla halkımızın her kesiminin yanındayız. Vatandaşlarımızı hiçbir zaman ihmal etmeden birlik içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751