ÇAKIR VE İNCE GENÇLERLE BULUŞTU
 AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları tarafından  Seçim Koordinasyon Merkezi kapsamında düzenlediği programda, AK Parti Milletvekili Adayları Sami Çakır ve Şener İnce  Yenişehirli gençlerle bir araya geldi. Gençlik Kolları Yöneticisi Selman Kodaman’ın sahibi olduğu Teras Kafe’de düzenlenen programa aynı zamanda, ilçe yöneticileri de katıldı. Gençlerin büyük ilgi gösterdiği programda, gençlerin talepleri de dinlendi. Oldukça samimi bir ortamda ‘Gençlik Buluşmaları’ adı altında gerçekleştirilen program 3 saati aşkın sürdü.

‘BİZ HİZMETE TALİBİZ’

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Gençlik Kolları Başkanı Hasan Tandoğan, “Hepimiz bu davanın erleriyiz. Hep birlikte bu yolda yürüyeceğiz. Daha birlikte yürüyeceğimiz çok yolumuz var. Birlikte, yeni, güçlü 2023 Türkiye’sini inşa edeceğiz” dedi. Ardından konuşan Miletvekili Adayı Şener İnce, 1 Kasım seçimlerinin tek başına iktidar olma değil, Türkiye’nin refahının mücadelesi olduğunun vurgusunu yaptı. İnce, “AK Parti dünyanın partisidir. Biz makama değil, hizmete talibiz” dedi.

‘ÜLKEMİZİN İSTİKAMETİ BELİRLENECEK’

‘Dava eri olmak önemlidir’ diyerek sözlerini sürdüren Şener İnce, 1 Kasım seçimlerinin istikrar, istikbal ve ülkenin istikametinin belirleneceği seçim olduğunu söyledi. İnce,      “Bizleri bölmek isteyenler var. Bizi parçalamalarına ne milletimiz ne de AK kadrolar müsaade etmeyecektir” dedi. sonrasında söz alan Milletvekili Adayı Sami Çakır da, “Biz hiçbir zaman makam sevdasında olmadık. Ülkemizin istikametini belirleyecek olan 1 Kasım seçimlerinde milletimiz en doğru kararı verecektir” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817