ÇAKIR’A BAYAN DESTEĞİ

AKP Körfez Belediye Başkan aday adayı Ali Çakır, bayanlara hitaben yaptığı toplantıda yaklaşık 1 bin kadın salonları doldurdu. İki ayrı salonu tıklım tıklım dolduran bayanların ilgisi Ali Çakır’a büyük moral verdi.

Ali Çakır, aday adaylık çalışması kapsamında telefon ve mesajlarla mahallelerden bayanları davet etti.Davete beklenenin çok üzerinde katılım olunca Ali Çakır’a ait fırın üstündeki iki kat düğün ve kahvaltı salonu tıklım tıklım doldu. Salonları dolduran kadınlar, Ali Çakır’ı dinlemek için yanlarında bebekleriyle, çocuklarıyla geldiler. Salonları dolduran kalabalığı gören Ali Çakır, bundan büyük bir mutluluk duydu ve konuşmalarında coştukça coştu. Çakır, bayanlara yönelik konuşmasında neden aday olduğunu ve yapmak istediklerini anlatarak, sorulan sorulara da cevap verdi.

AKDE VEFA

Ali çakır konuşmasında Körfez İlçe’sine borcu olduğunu söyleyerek, ‘’Ben ekmeğimi burada kazandım, hem ekmek sattım, hem ekmek yedim. Çocuklarımı büyüttüm, meslek sahibi yaptım. Hayatımı bu ilçede kazandım ve yaşadım, şimdi vefa borcumu ödemem gerektiğine inanıyorum. Sizlerden gelen ısrarlı istekler ve  beklentiler üzerine vefa borcumu ödemek için aday oldum. Benim kendim ve ailem için bir beklentim kalmadı. Ne makam , ne de kazanç beklentim yok. Yalnızca ilçeme hizmet etmek ve vefa borcumu ödemek için belediye başkanı olmak istiyorum’’ dedi.

AKIL BİRLİĞİ

Ali Çakır, ilçede yapılması gereken çok iş olduğunu ancak, aday olmadan proje açıklamaya izin verilmediğini belirterek, ‘’Bu göreve seçilirsek, yapılması gereken projeleri ortak akıl yürüterek, fikir alışverişi yaparak kesinleştirip uygulayacağız. Kendimize ait projelerimiz var. Fakat, bunları uygularken önce halka soracağız ortak görüş belirleyeceğiz. Amacımız ilçemizi marka kenti haline getirmek ve yaşanır yapmaktır. Kent merkezi kurarak, ilçemize olan ilgiyi artıracak projeler uygulayarak Körfez’i yaşanır kent yapacağız. Aday belirleme aşamasında ve sonrasında bayanlara güvenim sonsuz.Burada bana gösterdiğiniz desteği meydanlarda ve sandıklarda da göstereceğinizi biliyorum’’ dedi.

Ali Çakır’ın konuşmaları kadınlar tarafından coşkuyla alkışlanırken, gençlere yönelik çalışmalar, iş alanları, sosyal etkinlik alanları ve sahillerin canlandırılması salonu dolduran bayanların istekleri olarak not edildi. Bayanlardan gelen istekleri not alan Ali çakır, ‘’İşte ortak akıl budur. Biz projelerimizi sunacağız, siz isteklerinizi söyleyeceksiniz ve akıl birliği ile uygulama yapacağız. Ben aranızdan birisiyim ve bu makama seçilince de hiçbir zaman oturmayıp, sürekli sizlerin arasında, yanınızda olacağım. Siz beni aramayacaksınız, ben sizin yanınıza geleceğim’’ dedi. Bazı destekçiler, ‘’Ali Başkan’’ diye sloganlar atınca salondaki coşku havası daha da arttı.

Salonları dolduran bayanlara, pilav, taskebabı ve patates püresinden oluşan yemek ikram edildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817