banner2779
banner2752
banner2750

Çakırsoy; Haksız rekabet hepimizi üzüyor

Kocaeli SMMMO’nın Alikahya’da bulunan konferans salonunda gerçekleşen Eylül ayı meclis toplantısını Meclis Başkanı Mehmet Balimre yönetti. Şehitlere rahmet dileyerek sözlerine başlayan Oda Başkanı Ender Şenol yaz dönemi çalışmalarını değerlendirdi, meslektaşlarına yeni dönem için başarı ve kolaylıklar diledi.  

Kardeş Odayız ve her fırsatta biraraya gelmekten çok memnunuz diyerek sözlerine başlayan Sakarya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selattin Çakırsoy; “Haksız rekabet müşterek mesleki sorunlarımızın başında yer alıyor. Mesleğimiz yeniden yapılanırken birlikte ve dayanışma içinde olmalıyız.” dedi. 

Konuşması sonrasında Sakarya Oda Başkanı Selattin Çakırsoy’a, Kocaeli SMMMO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Şenol tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Gündemdeki 7 Maddeni görüşüldüğü toplantıda Mesleki Araştırma ve Mevzuat Komisyonu Başkanı Osman Yaşar Bayram “Vergi Mevzuatı” konulu sunumu, ardından da İsmail Birtürk TESMER çalışmaları hakkında bilgi verdi



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751