ÇALDIĞI PARALAR ÇORABINDAN ÇIKTI

Şahsın yapılan üst aramasında çaldığı paralar çorabının içinden çıktı.

Alınan bilgi ve iddialara göre, Mimar Sinan Mahallesi İnkılap Sokak’ta yürüyen S.K. (40) adlı kadının yanına yaklaşan şahıs, elindeki küçük el çantasını kaparak kaçtı. Polisi arayan S.K. şahısla ilgili eşkal bilgilerini vererek, üzerinde siyah beyaz eşofman üstü, ayağında spor ayakkabı olduğunu söyledi.

İhbar üzerine olay yerine Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı sivil ve resmi ekipler hemen yollandı ve çevrede araştırma başlatıldı. Olaydan yaklaşık yarım saat sonra Petkimliler Caddesi’nde bir apartmandan çıkan eşkale uygun şahıs görüldü ve dur ihtarı yapıldı. İhtara uymayan şahıs kaçmaya başlayınca da polis ekipleri takibe başladı. Kısa süren takip sonrasında şahıs yakalandı ve çantası çalınan kadın tarafından teşhis edildi.

Burada yapılan üst aramasında çalınan 500 lira ve bozuk paralar şahsın çorabından çıktı. Yapılan sorguda adının A.Ö. (24) olduğu öğrenilen şahıs, ifadesinin alınmasından sonra sevk edildiği Körfez Adliyesi’nde tutuklanarak Kandıra Cezaevi’ne gönderildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817