Çaldıkları Araçla Hırsızlık Yaptılar
 Sabah saatlerinde İzmit Yahya Kaptan Mahallesi'nde park halinde olan bir otomobilin yanına gelen iki kişi, araç içindeki kadın çantasını camları kırarak çaldı ve hızla bölgeden kaçtı. Yaşanan olayı görenler 155 polis imdat hattını arayarak şahısların 48 plakalı bir araçla olay yerinden kaçtığı ihbarında bulundu. 

OLAYI MOBESE ÇÖZDÜ 

İhbar üzerine çalışma başlatan polis, bölgedeki mobese kameralarını mercek altına aldı. Yapılan incelemede şahısların 16 plakalı bir otomobille kent merkezine giriş yaptıkları ve hırsızlık olayında kullandıkları 48 plakayı olaydan sonra yeniden 16 plaka ile değiştirdikleri tespit edildi. Polisin incelemesi sonrasında tespit edilen araç olaydan yarım saat sonra D-100 karayolunun Kartepe mevkiinde durduruldu. Araçta bulunan Emre G. (20) ile Onur Y. (20) isimli şahıslar polis tarafından gözaltına alındı. 

OTOMOBİL VE PLAKA ÇALMIŞLAR 

Sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen şahıslardan Emre G.'nin birçok suçtan kaydı bulunduğu, 4 mahkemece arandığı ve hakkında kesinleşmiş 5 yıl hapis cezası verildiği öğrenildi. Birçok suçtan kaydı bulunan Onur Y. ile birlikte Emre G.'nin Temmuz ayında İzmir, Bursa, Yalova ve Ankara'da otomobil ve plaka hırsızlığı ile otodan hırsızlık yaptıkları tespit edildi. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan Emre G. ile Onur Y. adliyeye sevk edildi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817