banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Çalışkan Muhtar;  İbrahim Karagöz

Köy halkının göreve seçilmesinin ardından desteğini artırdığı Muhtar Karagöz, çalışkanlığını yoğun kar yağışının yaşandığı dönemde de ortaya koydu.

YOLLAR YENİDEN KAPANDI

Köy yollarının açık kalması için görev başında bulunan Körfez Belediyesi’ne bağlı ekiplere her koşulda yardım eden Sevindikli Köyü Muhtarı İbrahim Karagöz, gündüz bizzat kendisinin de destek verdiği çalışma ile açılan yolların gece yaşanan sağanak kar yağışı ve tipi sebebiyle yeniden kapandığını dile getirdi.

KÖY HALKI MEMNUN

Ancak ertesi gün sabahın erken saatlerinde yine belediye ekipleri ile birlikte işe koyulan Muhtar Karagöz, yolun tekrar açıldığını köy halkına müjdeledi. Ulaşımın aksamaması için ellerinden geleni yaptıklarını kaydeden Karagöz, Körfez Belediyesi yönetimi ve personeline emekleri dolayısıyla teşekkür etti. Bu arada Sevindikli Köyü halkı da Muhtar İbrahim Karagöz’e yapılan çalışmalar dolayısıyla duydukları memnuniyeti iletti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826