ÇALIŞMALAR, BAŞKAN DOĞAN’IN TAKİBİNDE
 Günün büyük bir bölümünü vatandaşların arasında geçiren İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, belediye çalışmalarını da yakından takip ediyor.


Başkan Doğan, Mehmet Ali Paşa Mahallesi’nde Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmaları da denetleyerek ilgililerden bilgi aldı. Hasan Kaya Sokak’ta başlayan ve çevredeki sokakları da kapsayacak olan çalışmalar ile mahallenin apayrı bir görünüme kavuşacağını söyleyen Doğan” bizim belediyecilik anlayışımız makamda oturarak değil mahallelerde halkın arasında bulunarak yapılanıdır.

 

HALKIN AYAĞINA GİTME ANLAYIŞI

 

Bir taraftan mahalleleri karış karış gezip sorunları yerinde tespit ederken bir taraftan da devam eden çalışmaların takipçisi oluyoruz.  Bundan önceki dönemde olduğu gibi bu dönemde de vatandaşı ayağımıza getirmeyip belediye olarak bizler halkın ayağına gitmeye devam edeceğiz. Mehmet Ali Paşa Mahallemizdeki hizmetler de diğer mahallerdeki gibi artarak devam edecektir”  dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817