Çalışmaya gitmişti, öldü
Derince’de oturan ve 2 yıldır Rusya’da bir iş merkezinin inşaatında çalışan 41 yaşındaki Mahmut Beydüz, hayatını kaybetti. Kesin ölüm nedeni için otopsi raporu bekleniyor.

DERİNCE İbn-i Sinan Mahallesi Yeni Kapı Sokak’ta oturan İzmit Belediyesi’nden emekli Abdülbaki Beydüz’ün 7 çocuğundan biri olan Mahmut Beydüz (41), çalışmak için gittiği Rusya’da hayatını kaybetti. Alçı ustası olan Mahmut Beydüz, 2 sene önce Rusya’nın Çin’e yakın kısmında bulunan Vladivostok’ta bir ticaret merkezinin inşaatına işçi olarak gitti. En son 7 ay önce Derince’ye gelen ve ailesini ziyaret eden Beydüz’ün önceki gün ölüm haberi geldi.

RAPORU BEKLİYORLAR
İddialara göre Beydüz’ün cansız bedenini arkadaşları gördü. Ölüm nedeni ile ilgili olarak kesin bir şey söylenmezken, aile Rusya’da yapılan otopsi sonrasında Adli Tıp Kurumu’na başvurdu ve tekrar otopsi yapılması kararlaştırıldı. Beydüz’ün ölümü ile ilgili olarak çok sayıda iddia ortaya atılırken, otopsi raporu gerçeği ortaya çıkacak. Beydüz’ün cansız bedeni ise bugün Derince İmamı Azam Camii`nde kılınan cenaze namazının ardından Çınarlı Mezarlığı`nda toprağa verilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817