banner2779
banner2752
banner2750

Çalmadık Kapı, Sıkılmadık El Bırakmıyorlar

AK Parti Körfez İlçe Kadın Kolları yönetiminin saha programları olanca hızı ile devam ediyor.

Özellikle Aysun Demir’in ilçe kadın kolları başkanlığına getirilmesinin ardından büyük bir heyecanla partili kadınların sahada varlık göstermeleri dikkat çekiyor.

Yapılan programlara en büyük destek ise Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün eşi Hatice Söğüt’ten geliyor.

SÖĞÜT HER PROGRAMDA VAR

Ayrıca Körfez Belediye Meclisi’nin AK Partili üyelerinden olan Ayşe Hacet Aşar’ın da destek verdiği programlarda AK Partili kadınlar bu kez Mimar Sinan Mahallesi’ni arşınladı. Bölgedeki kadın esnaflara selam veren, mahalle sakinleri ile bir araya gelen partili kadınlar, Emine Karadeniz, Rahime Aydınyenitürk ve Cennet Kurt ile bir araya geldi.

TALEPLERİ NOT ALDILAR

Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir, Hatice Söğüt ve Ayşe Hacet Aşar, beraberlerindeki kadın yöneticilerle birlikte ayrıca Çiğdem Giyim, Arzum Bebe, Esra Butik ve No 2 Butik adlı işletmelerin de sahipleri ile bir araya geldi. Bu arada yine Mimar Sinan Mahallesi esnaflarına da uğrandı ve iletilen talepler tek tek not alındı.

HÜLYA ÖZMEN’E KONUK OLDULAR

Bu arada kadın kolları yöneticileri, bir de özel ziyarette bulundu. Partinin önemli isimlerinden olan Hülya Özmen’e de evinde konuk olan Demir, Söğüt, Aşar ve partili kadınlar, gördükleri ilgi karşısında kendisine teşekkür ettiler. Öte yandan AK Parti’de kadın kolları teşkilatlanması ile ilgili önümüzdeki günlerde önemli kararların alınabileceği, özellikle gençlerin AK Parti’ye olan ilgisinin artmasının büyük sevince sebep olduğu belirtiliyor.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751