CAMİ İNŞAATINDA İLK KAZMAYI DOĞAN VURDU
 Yeşilova Boğaziçi Camisinin temel kazısı dualarla başladı. Yaklaşık 1 yıl içinde bitirilmesi planlanan cami inşaatının başlaması nedeniyle düzenlenen sembolik törene İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, Belediyesi meclis üyeleri,  Yeşilova Mahalle Muhtarı Selahattin Kural, Cami Derneği Başkanı Mustafa Asım Yorgun, dernek üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

 

ŞEHRİN EN GÜZEL CAMİSİ OLACAK

Temel kazısına ilk kepçeyi vurarak çalışmayı başlatan  Başkan Doğan “Yeşilova Mahallemizdeki kalkınma hamlelerimiz devam ediyor. Bundan 10-15 sene önce taşra, köy olarak görülen mahallemiz 7 yıldır belediyelerimiz tarafından yapılan çalışmalarla adeta yeniden doğuyor. Yapılan hizmetlerle mahalle şehirle arasındaki açığı kapatıyor. Okulları, yolları, altyapısı yenileniyor, yeni parklar, yeni sosyal kültürel tesisle yapılıyor. Tüm bunların yanı sıra mahallemizdeki camilerimizi de yeniliyoruz. Bölgedeki cami ihtiyaca cevap vermiyordu. Bunun üzerine vatandaşların ihtiyaçlına cevap verecek yeni bir cami yapmaya karar verdik. Şehrimizdeki camilerimizin hepsi birbirinden güzel ama bu camii bir başka güzel olacak.

 

YEŞİLOVA’NIN GELECEĞİNİ İNŞA EDİYORUZ

 

Yaptığımız çalışmalarla Yeşilova’yı şehrimizin en güzel, en gösterişli bölgesi haline getirdik, getirmeye devam ediyoruz. Mahallemizdeki alt yapı çalışmaları ve şehir hastanesinin hafriyat çalışmaları sebebiyle bölgede bazı sıkıntılar yaşanıyor. Ama bazı güzelliklere sahip olmak için bazı sıkıntılı süreçlerin yaşanması mümkün olabiliyor. Biraz sabırlı olmamız gerekiyor. Çünkü Yeşilova’nın geleceğini inşa ediyoruz.

 

BİR ADIM DAHA İLERİYE GEÇECEK

 

Çevresindeki hastanelerle, Cephanelik bölgesine açtığımız tesisler ve sosyal kullanım alanlarıyla, Kandıra yolu üzerinde yaptığımız imar ve ticaret alanı değişiklikleriyle Yeşilova, şehir merkeziyle olan açığını kapatacak, hatta bir adım daha ileriye geçecek” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817