banner2779
banner2752
banner2750

Cami Şadırvanında Telefon Çalındı

Alınan bilgi ve iddialara göre, Bağdat Camii şadırvanına giderek abdest almak isteyen Suriyeli bir genç, telefonunu yan tarafta ki rafa bıraktı. Abdestini tamamlayan şahıs cep telefonuna uzandığında yerinde olmadığını gördü.

Bunun üzerine karakola giden şahıs, olayı anlattı ve telefonunun bulunmasını istedi. Polis kamera görüntülerine ulaşarak telefonun yaşlı bir şahıs tarafından alındığını belirledi. Bunun üzerine görüntüler eşliğinde yapılan araştırmada, camileri dolaşan polis en sonunda şahsın kimliğini belirledi.

Yapılan soruşturma sonrasında telefonun yine aynı mahalleye İstanbul’dan misafir olarak gelen 65 yaşında ki Ş.K. tarafından alındığını belirledi. Adresi belirlenen yaşlı adam bulundu ve alınan telefona ulaşıldı. Telefon sahibine teslim edilirken, yaşlı adamın ifadesinde addest almaya gittiği şadırvanda telefonu bulduğunu ve alarak çıktığını söylediği öğrenildi. Sorgusu sonrasında adli makamlara sevk edilen yaşlı adam ifadesi sonrasında serbest bırakıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751