CAMİLER YENİ ÇEHRELERİNE KAVUŞUYOR
 Sosyal Belediyecilik Anlayışı Kentin Vizyonunu Değiştiriyor

Körfez Belediyesi “Manevi değerlerine sahip çıkmayan bir milletin kimliği tartışılır” sözünden harekete çıkarak sosyal belediyecilik hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Sağlık, eğitim ve spor gibi konulara büyük özen gösteren Belediye Başkanı İsmail Baran, ibadethanelere de ayrı bir özen gösteriyor. Vatandaşların hijyenik şartlarda ibadetlerini gerçekleştirmeleri adına çeşitli çalışmaların startlarını veren Belediye Başkanı İsmail Baran, İlimtepe caminde geniş kapsamlı bir çalışma başlattı.

Şadırvanın Yapımı Tamamlandı

Yer ve mekan ayırt etmeksizin hizmeti ilçe geneline götürmeye gayret gösteren Körfez Belediyesi, halkın istek ve taleplerine göre İlimtepe caminde çevre düzenleme ve şadırvan gibi çalışmalar gerçekleştiriyor. Şadırvanın kaba inşaat çalışmalarına geçtiğimiz aylarda başlayan belediye ekipleri büyük bir ilerleme kat ederek şadırvanın yapımını tamamladı. Bununla birlikte çevre düzenleme çalışmalarını da etkin bir biçimde sürdüren belediye ekipleri, neticesinde cami çevresini estetik bir görünüme kavuşturacak.  


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817