banner2779
banner2752
banner2750

CAMİLERİMİZE OLAN KATKILARIMIZ ARTARAK DEVAM EDECEKTİR

Kandıra’da görev yapan din görevlileri, “ Camiler ve Din Görevlileri Haftası” dolayısıyla bir araya geldi. Kandıra İlçe Müftülüğü’nün, Merkez Şefik cami’nin Konferans salonunda düzenlediği programa, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, İlçe Müftüsü Burhan Bilgin ve din görevlileri katıldı.

CAMİLERİMİZE OLAN KATKILARIMIZ ARTARAK DEVAM EDECEKTİR.

Programda Konuşan Başkan Köken “Camiler, Allah’a ibadetlerin topluca yapıldığı, kardeşlik duygularının, sevgi ve saygının güçlendiği kutsal yerlerdir. Kim, cemaatle namaz kılmak amacıyla mescide devam ederse, her gelişi için Allah ona cennette özel bir mükâfat hazırlar’’ Camilerimiz güzel ahlakın işlendiği yerlerdir. Camiler aynı zamanda birbirimize merhamet etmeyi, acıları paylaşmayı, yardım etme duygularını kazandığımız yerlerdir.  Cami ve din görevlileri ayrılmaz bir bütündür.Kandıra Belediyesi olarak İlçemizdeki camilerin imamlarıyla sürekli irtibat halindeyiz. Toplumumuzun hizmet aldığı cami, okul ve sağlık ocağı gibi sosyal tesislerimize önem veriyor ve imkanlarımız ölçüsünde katkı sunuyoruz. 30 Mart 2014 tarihinden sonra İlçe sınırlarımızın genişlemesiyle 91 köy ve divanları belediyemize bağlanarak, mahalle sayımız 96 ya yükselmiştir. Merkez mahallelerimizde olduğu gibi yeni bağlanan mahallelerimizde de plan ve programlı bir şekilde çalışarak camilerimizdeki eksiklikleri tespit ediyor, düzenli olarak temizliğini ve bakımını yapıyoruz. Belediye olarak camilerimize olan katkılarımız artarak devam edecektir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751